Alice Labyrint, Tokyo

Alice Labyrint ligger i Shinjuku och är en utav fem stycken Alice-inspirerade restauranger som vi besöker i Tokyo.

Alice Labyrint är inte lika sagolik som den som ligger i Ginza, men ändå väl värt ett besök. Konceptet är ungefär det samma. Servitriser utklädda till Alice serverar makalöst fantasifull mat och dryck i en miljö hämtad direkt ifrån en sagobok.

Stora kristallamor hänger i taket, vackra målningar utav underlandet pryder väggarna och golvet ser ut som en schakbräda. Vi gäster sitter i små bås som alla är lite avsides så att man får chansen att prata ostört. Inte för att det behövs i vårt fall, jag tvivlar starkt på att någon utav  våra japanska bordsgrannar skulle vilja tjuvlyssna på oss. Men jag gillar tanken. Besöket på Alice Labyrint var en toppenupplevelse men den slår inte mina andra Alice besök jag kommer att skriva om inom kort.

8 reaktion på “Alice Labyrint, Tokyo

 1. svar~: Haha, nej. Jag bor i Skärgården här i sverige ^^
  Men jag pluggar japanska och hade tänkt att studera där ett år efter att jag tagit studenten!
  Jag är mest intresserad av en skola i Fukuoka, det är väldigt långt ifrån Tokyo men jag vill och ska besöka Tokyo en gång i alla fall! Då kommer jag vilja hitta alla coola restauranger och barer som du skriver om! 😀

 2. Det ser jättefint ut, du är jättevacker på bilderna också. Vad glad jag blir över att se att ni har det bra, förlåt att jag har varit så oaktiv på bloggen, men ytterligare en tentaperiod har varit.

  Sv: Hehe, kul att du ändå har hittat ett ställe som du tycker så mycket om, om du kunde skulle du flytta till Japan då?

  Tack för komplimangen angående mitt inlägg att se annorlunda ut <3.

  Kram!

 3. Wow, vilken galen och spännande restaurang! Jäklar! Är hyfsat avis på dig, vill med besöka Tokyo och japan en dag. Jag har hört talats om deras sense för mode i alla åldrar! Verkar hur toppen somhelst!

  Min syster har precis varit där med sin sambo. De har visat mig tonvis med bilder och jag kan inget annat än älska det!

  -Det är toppen med mig! Hoppas allt är bra själv? 🙂
  Kramar!

 4. Pingback: Alice in Dancing Land, Shibuya | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *