Brasseri Le Rouge, Stockholm

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Vi började kvällen med ett återbesök på Le Rouge. Den här gången blev besöket ännu bättre än det första. Vi fick nämligen inte plats i baren på övervåningen så vi blev erbjudna att gå en trappa ner där det fanns ytterligare en cocktailbar. Det är också här brasseriet ligger. Vilken underbar miljö det var där nere. Jag slutar aldrig förvånas över Stockholms alla vackra restauranger som ligger i antika källarvalv.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

INREDNING: Hur ska man bäst beskriva miljön på Le Rouge? För mig känns det romantiskt. Röd sammet, fluffiga fåtöljer och vackra målningar på väggarna. Det känns samtidigt lite som 1800-tal med dom antika valven. Dessutom kan jag inte bortse från cirkuskänslan då restaurangen ser ut som att ligga i ett  lyxigt cirkustält.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDRYCK: Vi slog oss ner i  en mjuk soffa i cocktailbaren. Dom första drinkarna blev en sidecare till mig och en Muscow Mule till Alex. 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Efter det fick jag in världens godaste champagnedrink och Alex fick en till cocktail.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHade jag haft lite mer tid i Stockholm hade jag absolut velat äta i brasseriet. Nu kände vi att vi inte hann med det den här gången. Kanske blir på nästa Stockholmsresa istället.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Brasseri Le Rouge,  Österlånggatan 17, 111 31 Stockholm

5 reaktion på “Brasseri Le Rouge, Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *