Bubba Gump, New York

UPPLEVELSE
Mitt ibland händelsernas centrum på Times Square ligger flera roliga restauranger som tilltalar den glade turisten. Några av dem är Planet Hollywood, Hardrock Café och Bubba Gump.
BubbaGump med sitt räkfrosseri och Forest Gumptema är min personliga favorit. Våran servitör för dagen förklara glatt vad som rekommenderas på menyn och hur det går till om man vill beställa. Vill man beställa något byter man bara den blå skylten vid bordet” Run Forest” till den röda ” Stop Forest” Drink menyn hittar vi vid sidan om bordet på ett pingisrack. Våran servitör är noga med att fråga oss om vi sett Forest Gump filmen, när han försäkrat sig över det så säger han några väl valda ord om hur bra just denna film är. Det är bara att hålla med honom. Vår servitör är också väldigt noga med att tala om att dricksen ej är med räknad på notan och att bra service bör ge ca 13% av notan. Det märks att denna restaurang mest har turister som gäster. 

INREDNING OCH MATEN
Knarrande trägolv och träbås. Visst känns det här äkta trots kommersen utanför fönstret. Räkor serveras i en mängd olika varianter. Vi fastnar för kokosräkorna och den kreolska räkgrytan. Drycken serveras i roliga souvenirglas som man får behålla. Forest Gumptemat är ett roligt inslag i den här förövrigt uppenbara räkrestaurang.

I Bubba Gumbs egna shop på nedervåningen kan man handla t-skirts, nyckelringar, kepsar eller små mjuka mini räkor. Vi köpte en till våran kissemiss hemma.


5 reaktion på “Bubba Gump, New York

  1. Pingback: Bubba Gump Tokyo | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *