Cloister Café, New York

SAMSUNG CSC

UPPLEVELSE: Besöket på Cloister café blev inte riktigt som jag hade planerat. Tanken var egentligen att vi skulle äta middag här. Cloister café var nämligen en av temarestaurangerna på min lista jag sett fram emot lite extra. Nu blev det så att vi fick ett bord ute på gården i ett uppvärmt tält och inte alls i den vackra tomma kyrksalen. Miljön kändes inte alls mysig utan snarare tvärt om där ute. Mer kanske som ett ställe man sitter och röker vattenpipa på. Jag kände mig genast obekväm och valde att inte offra vår restaurangkväll i New York på denna restaurang. Vi valde att gå. Ibland så känns det inte rätt bara.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

5 reaktion på “Cloister Café, New York

    • Nej vi gjorde aldrig det. Hade säkert fått det om vi frågade men som sagt var det kändes inte rätt där så vi gick vidare till ett mycket mer spännande ställe 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *