Supermarket concept store, Belgrad

SAMSUNG CSCCynepmapket också känd som Supermarket concept store är en cool butik/café/bar/deli med ett allt i ett koncept.

Här kan man handla små trendiga prylar och senaste modet samtidigt som man träffas i baren över ett glas vin, en hantverks öl eller en charktallrik. För oss blev den planerade shoppingturen istället en spontan ölprovning, då vi fick chansen att testa den serbiska hantverks-ölen Kabinet. Den här ölen sälj endast på Belgrads bästa restauranger och två av de populäraste sorterna heter SuperNova och Brrkaaa. Här på Supermarket hade dom ett ganska stort sortiment av lite mer sällsynta flaskor, vilket var väldigt kul att få testa. Särskilt dom med skojiga namn som John Lemon, Janis Hoplin och Bob Barley.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKabinet Brewery producerar hantverksöl av hög kvalitet och varje ölsort har en egen unik konstnärlig etikett. Kabinet Brewey har också ett samarbete med danska Mikkeller och några Mikkeller-öl som bryggs är bland annat Mikkeller Vista IPA, Mikkeller Vista Milk Stout och Mikkeller Vista IPA #2.  Något att lägga på minnet.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHär testade vi bland annat en Mikkeller Vista IPA och en Kabinet Melisa.

SAMSUNG CSC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *