Dylan´s Candy Bar

Ni ska nu få följa med mig in till en av världens mest omtalade godis affärer. Det här är Dylan´s candy bar. New York bornas svaghet och stolthet. Bli inte förvånad över om stället känns lite bekant för du kan mycket väl ha sett det i någon film eller serie.

Det börjar bli lite tradition för mig att komma till olika godisaffärer i världen. (trots att jag inte alls gillar godis) Hit till Dylan´s candybar kom jag av den anledningen att affären ingick i ett av stoppen på Gossipgirl bussen vi åkte med. hihi…tror jag var den ända människan som kom därifrån utan en kasse full med godis!

Även om jag inte gillar godis så är det ändå kul att titta på allt. Dylan´s candy bar är känd att ha allt godis man kan tänka sig även sorter som varit slutsålda i åratal och slutat tillverkas. Här finns också en chockladfontän, stora chokladkaniner i människostorlek och badkar med bubbelgum. Jo det finns en hel del att titta på här..

 

6 reaktion på “Dylan´s Candy Bar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *