FLUID, Rom

DSCN2425UPPLEVELSE: När vi promenerade ner för restaurang gatan Via del Governo Vecchio dök plötsligt en av mina nerskrivna temabarer upp. Vi hade egentligen tänkt gå hem men eftersom jag skrivit upp det här stället på vår lista så såg jag det som ett tecken så vi gjorde ytterligare ett barstopp.

DSCN2395 KONCEPT: Den här baren är väldigt modern för att ligga i Rom. Nästan lite för modern för att passa in. Dom flesta barer är inte stylade så som den här därför sticker verkligen Fluid ut i mängden. Det är ett inneställe som syns och vill synas. Konceptet och temat är tekniken möter naturen. Man använder sig av naturen och skapar coola effekter genom teknik och ljussättning. Färgerna ändras under jämna mellanrum.

DSCN2391

DSCN2407DSCN2398MAT & DRYCK: En härlig prisvärd buffé har dukats upp på bardisken. Det finns massa olika pasta, risrätter och sallader. Vill man inte äta så går det lika bra att bara komma hit och beställa en drink eller en flaska vin att dela på.

DSCN2411DSCN2400 DSCN2399 DSCN2401


INREDNING: Fluid består av olika rum som alla har sin egna stil. I rummet vi sitter är bardisken gjord av stenar som ligger bakom ett galler där sedan ljusstrålar sticker ut där den får chansen. I taket hänger en jätte stor barkbit som ser ut att komma från ett väldigt stort träd. Nästa rum är väggar och tak gjorda av stenar på samma sätt som bardisken. Rummet ändrar ständigt färg mellan silver, blått och rött.

DSCN2418DSCN2404I bardelen närmast fönstret sitter man på iskuber som även dom skiftar färg.

DSCN2397

DSCN2406HITTA HIT: Via del Governo Vecchio 46/47 Rome

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *