Fönstershopping deluxe i London

Så här lagom till jul tänkte jag bjuda på lite juliga bilder från Londons vackra julskyltning – fönstershopping deluxe. Jag vill också passa på att önska alla mina läsare en riktigt god jul.

Jag har besökt London flertalet gånger men av någon anledning har jag aldrig varit där tiden före jul. Här har jag verkligen missat något. London är den perfekta destinationen för att tanka på sina julkänslor och komma in i den rätta stämningen före jul. Glittrande julbelysningar och vackra juldekorationer förvandlar staden till ren julmagi.

Dolce & Gabbana på Harrods

Under vår andra dag i London åkte vi till Harrods för att spana på julklappar. Vi fastnade direkt utanför varuhusets skyltfönster som i år har ett Dolce & Gabbana-tema. Det italienska modehuset har dekorerat de 23 skyltfönsterna på Harrods på olika fantasifulla och kreativa sätt. Julavdelningen inne på Harrods är också något man bara måste spana in. Missa inte att köpa årets julkula.

Sagolik julskyltning på Fortnum and Mason

Även Fortnum and Mason imponerar med sin sagolika julskyltning som ser ut att vara hämtad direkt ifrån fablernas värld. Detta är vad jag kallar fönstershopping deluxe. Det är så här jag minns fönstershoppingen från New York.

Covent Garden

Vi fortsätter därefter med våra shoppingpåsar till Covent Garden där det är väldigt mysigt att promenera omkring och titta in i skyltfönster. Rituals har det lite extra julfint och många förbigående stannar till och tar en bild vid entrén. Vi tittar självklart in på Apple Market och beundrar de mäktiga juldekorationerna som hänger i taket. Otroligt vackert!

 Peggy Porschen

Jag måste säga att julfika på Peggy Porschen hade varit det perfekta avslutet på shoppingturen. Men utanför den rosa dörren väntade en lite för lång kö. Jag kan förstå varför. Det kan ha något att göra med att Peggy Porschen ser ut som en fluffig rosa dröm och man kan bara anta att kakorna smakar likaså. Vi fick nöja oss med en titt in i skyltfönstret.

Vi gick vidare och tog julfika på ett annat cafe. Shoppingturen avslutades med Rudolfbakelse & pepparkakslatte.

Har ni några favoritplatser i London som ni tycker extra mycket om vid jul?

10 reaktion på “Fönstershopping deluxe i London

  1. Jag har varit i London ett antal gånger före jul och det har alltid varit mycket härligt och speciellt. Nu är det dock väldigt längesedan så det var riktigt kul att se dina bilder. Hoppas ni har haft en bra julhelg. Önskar er en god fortsättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *