Hajime robot, Bangkok

UPPLEVELSE

Välkommen allesammans till framtiden. Tiden har nu kommit då vi ej längre behöver människor som serverar maten när vi är ute och äter. Robotarna har tagit över jorden och med hjälp av skenor i marken tar de sig fram här på Hajime robotrestaurang. Dom inte bara serverar dig maten, dom kan också dansa.  Beställa mat och dryck gör man genom att peka och klicka på datorskärmen man har vid sitt bord. Vips så har man en beställningslista klar på skärmen och till och med slutnotan är uträknad.

Hajime robotrestaurang är ett mångmiljon projekt som ligger förvånandsvärt avsides i ett ganska folktomt köpcentrum i Bangkok. Trots detta är priserna låga och man får en fantastisk  matupplevelse för en liten peng.

MAT OCH DRYCK

Man klickar på det man vill ha på skärmen. Efter ett tag kommer robotarna fram till bordet och ställer ner brickan med det du beställt i en liten glaslucka vid bordet. Shabu-shabu är den populäraste rätten. Man beställer in olika sorters kött och grönsaker som man doppar i en smakrik buljong och tillagar själv vid bordet. Lite liknande en fonduegryta. Denna japanska rätt är en av mina absoluta favoriträtter. Hajime robotrestaurang är en japansk resturang och här finns många andra japanska rätter att välja på om man känner för att testa någonting annat. Maten är super, men självklart är det för robotarnas skull man kommer hit. Jag vet inte hur det är med er men jag har i allfall aldrig blivit serverad av en samurai robot förrut.

ADRESS

Monopoly Park, Rama111 59/27, Industrial ring road, Bangkok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *