Hardrock café, New York

Hardrock café är också ett sådant ställe som bara måste besökas åtminstonde en gång när man är i New York. Vi smiter in en stund för att testa deras härliga drinkar!

10 reaktion på “Hardrock café, New York

 1. Wow, det ser super ut och drinkarna jättefina. Jag vet inte hur Hard Rock är i NY, här i Stockholm tycker jag dock att det är lite överskattat, även om det är helt okej mat. En fråga som jag tänkt på, är du i NY just nu också eller är detta bilder sedan tidigare?

  Sv: Tack så mycket, jag hoppas att din helg har varit superfin också!

  Kram

 2. Wow! Tokyo vad häftigt 🙂 har för mig att mina föräldrar åker dit i Juni, men blev osäker nu. Nåja, det låter riktigt härligt, har du redan bestämt dig vad du vill åka och kolla på? Kommer du att uppdatera direkt på bloggen då, eller kommer bilderna upp efteråt?

  Kram

 3. Sv: Kul att du kommer att blogga Live så att säga! 🙂 Kan tänka mig att du har mycket planerat. Blir det återbesök också, eller kommer du försöka att testa nya ställen hela tiden?

  Kollade på Tokyo-kategorin nu, Alcatraz tycker jag verkar lite magstarkt, men häftigt att se på bild i alla fall. Kua aina, hamburgerstället, verkade däremot mycket mysigare och fräshare ;). Alice i Underlandet såg rätt gulligt ut.

  Kram

 4. Å Dylans candybar var vi med inne i och vi kom ut med en kasse godis 😉 Köpte även en tröja som jag har som träningströja och på tal om träning, jag gillar friskis de har bra pass och kostar inte skjortan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *