Hidden Bars in New York

SAMSUNG CSCDet finns en hel djungel av hemliga barer i New York med mottot ” Om du inte vet vart vi finns så har du heller inget här att göra”

Det finns ju inget som kan göra mig mer angelägen över att hitta dessa ställen och komma in en just ett sånt motto!

SAMSUNG CSCDen första hemliga baren vi besökte i New York var Little Branch. En pytteliten jazzbar bakom en dörr i en gatukorsning. Vet man vart dörren finns är det bara att öppna den och kliva ner för den smala trappan.

Vi kom in, beställde varsin drink som bartendern blandade till oss. Han valde vilken drink vi skulle ha. Fantastisk till både utseendet och smak. Litttle Branch var ett helt underbart ställe. Lagom med folk och helt fantastiska jazzmusiker som spelade för oss. Det kändes som att komma till en hemlig klubb som få känner till. Ett riktigt äventyr som vi genast ville ha mer av. New Yorks hemliga barer är nu i stor fara nu när vi fått nys om dem!

SAMSUNG CSCInga foton togs här inne den här kvällen jag valde att vara diskret för en gångs skull.

5 reaktion på “Hidden Bars in New York

  1. Häftigt! Hit skulle jag också vilja gå. Säkert klokt beslut att kameran fick vila.
    Gillar era val och kan önska att jag vore ung å nytt. Åtminstone ibland. Och mitt år i N. Y. skulle jag inte vilja vara utan. även om det var för 35 år sedan. Men jag har varit tillbaka flera gånger efter det och rest runt en hel del i U.S.A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *