Jane Austen Tema

SAMSUNG CSCHar nyss kommit hem från en spännande Jane Austen inspirerad dag på Tjolöholms slott.  Vi startade vår resa med tåg tidigt i morse och har spenderat hela dagen i den vackra slottsmiljön och rosenträdgården.

Sitter och sorterar alla hundra foton som jag tagit under dagen. Det blev så många att jag kommer att bli tvungen att dela upp blogginlägget i flera omgångar. Först ut själva Jane Austen picknicken som var det absolut bästa under dagen och efter det kostymtävlingen och slottet. Jag älskar verkligen sådana här miljöer och när folk klär upp sig efter temat blir jag extra lycklig. Även om min egen Jane Austen outfit inte var så påkostad som många andras kände jag ändå att jag passade in rätt bra i miljön. Nu blir det Jane Austen tema på Fantasy Dining i ett par dagar framöver.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

3 thoughts on “Jane Austen Tema

  1. Pingback: Colin Firths kläder | bara brittiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.