Koncept Urban Deli i Stockholm

SAMSUNG CSCSå fort som man kliver innanför dörrarna på Urban Deli på Sveavägen i Stockholm blir man genast på glatt humör. Här möts man av färg, exotisk frukt och fräscha matvaror. 

Urban Deli är ett livligt, färgglatt och spännande allt i ett koncept där man kan kombinera handlingen av matvaror från butiken och saluhallen med en drink i baren, en munsbit från Deli´n eller ett restaurangbesök. En modern mötesplats där man träffas för en after work med kollegorna, tar med sin käreste på middag eller träffar tjejgänget för drinkar innan festen. En trappa ner ligger Hotel With som är ett snyggt ”underground hotell” med väldigt sköna sängar. Jag bodde här en natt i början av december och var helnöjd med vistelsen. Det var väldigt praktiskt att den här oasen precis ovanför rummet som håller öppet från 07.00 ända fram till 01.00 på natten de flesta dagar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHär kan man förstås gå omkring och titta hur länge som helst. Speciellt frukt-och grönsaksavdelningen imponerar stort. Känns otroligt fräscht allting. Även saluhallen med chark-, fisk och skaldjur lockar. I råbaren kan man få nyöppnade ostron och ett glas bubbel.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCFör stockholmarna är Urban Deli sedan länge ett välkänt koncept men för mig var det helt okänt tills nyligen. Tycker själv att det är ett väldigt bra Stockholmstips.

HITTA HIT: Urban Deli, 111 34, Sveavägen 44, 111 34 Stockholm

4 reaktion på “Koncept Urban Deli i Stockholm

  1. Bor nära U.D. vid Nytorget på Söder så dit går jag ofta både till restaurangen och butiken. Men jag ska absolut ta en titt på den på Sveavägen som är mycket större. Däremot är jag inte så förtjust i U.D.s restaurang på Sveavägen då jag och mina vänner där blivit dåligt behandlade av tyvärr icke serviceminded personal vi två tillfällen. Vi gav det ett nytt försök. Men UD både vid Nytorget och i Sickla har ett helt annat stuk på sin personal. (Kanske har en del på Sveavägen bytts ut. En kan hoppas)
    Jättefina bilder som lockar mig till ett besök och smidigt med hotell i källaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *