Lava Lounge, La Fortuna

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE. Lava lounge är det närmaste man kommer ett ”inneställe” i den lilla staden La Fortuna. Här hamnar man alltid förr eller senare om man besöker staden. Det är också det närmaste man kommer någon form av temarestaurang. Vulkanen Arenal ligger bara ett stenkast ifrån så en bar och restaurang med samma tema smälter ju in perfekt.

INREDNING: Restaurangen är byggd av trä och har öppna väggar mot gågatan. I taket hänger hemmagjorda lava lampor och drömfångare. Det är mysigt, ombonat och nersläckt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Den största anledningen till att Lava Lounge är så populärt är den stora och bra variationen på menyn. Här finner man med all säkerhet alltid nått man är sugen på. Det finns allt ifrån sallader, mackor, risrätter, asiatiskt, sushi till fisk och kötträtter. Den här kvällen var jag sugen på sushi och Alex på kött. Perfekt att kunna äta det på samma ställe.

Många kommer också hit för att besöka den populära välfyllda baren. Det ser trevligt ut att se turisterna hänga där på kvällarna medans dom berättar om deras vandringar och äventyr dom varit med om på dagen över en öl eller två. Det är nästan så att man glömt den delen av resandet nu då man varit nyttig och alkoholfri i 5 månader. Oftast går vi och lägger oss redan innan 10 tiden på kvällen och istället vaknar vi med tuppen.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Huvudgatan i La Fortuna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *