Luke´s Lobster, New York

SAMSUNG CSC

UPPLEVELSE: Luke´s Lobster är ett helt underbart litet ställe med doft av hav och skaldjur. I en pytteliten lokal serveras nykokt hummer från Maine i ett smörstekt nygräddat bröd. Det här är snabbmat med hög lyxnivå.

Det var faktiskt Alex förtjänst att vi hamnade här. Det var han som hade bestämt sig för att vi skulle prova delikatessen ” Hummer i korvbröd” som är så populärt i USA. Enligt ryktet på stan så har Luke´s Lobster de allra godaste.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

INREDNING: Luke´s är inte större än en fiskebod och har väldigt få platser. Det är något väldigt gemytligt över hela stället och det doftar gudomligt ifrån köket. Väggarna är täckta av fiskar grejer och med allt som för tankarna till havet.

SAMSUNG CSC

MAT&DRYCK: Detta kan nog vara väldens bästa snabbmat. Det är inte billigt men det är heller inte dyrt. För 15 dollar får man den godaste lunch jag någonsin smakat. Den färskaste Mainehummern i det godaste brödet. Förutom hummer kan man även äta färsk krabba och räkor. Jag rekommenderar alla ett besök på den här restaurangen. Jag lovar att ni inte kommer ångra er. Taste like heaven..

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

HITTA HIT: Flera platser i New York

8 reaktion på “Luke´s Lobster, New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *