Majestätiska Marocko- Jag ska resa till Agadir

Jag har länge drömt om att få göra en resa till färgsprakande Marocko. Nu har den önskningen äntligen slagit in och jag ska snart testflyga Air Arabias nya flyglinje som går direkt från Arlanda till Agadir.

Jag ser drömmande framför mig Marockos majestätiska landskap, ändlösa öken med hägringar i fjärran, mytomspunna souker och palats som får mig att tro att jag hamnat mitt i sagan ”Tusen och en natt”. Jag ser mig själv handla färska kryddor i de färgsprakande marknadsstånden, ta en promenad i kvällssolen vid den vackra marinan i Agadir och besöka spännande platser och gränder som jag inte ens visste fanns innan jag kom hit.

Under vår resa i Marocko kommer vi att bo på Hyatt Place Taghazout Bay i närheten av Agadir. Vi ska tillbringa en av dagarna i Agadir där vi kommer att få upptäcka allt staden har att erbjuda samt göra en utflykt till den berömda krokodilparken. Den andra dagen kommer vi att göra en längre tur bort till den charmiga staden Taroudant, som även brukar kallas för lilla Marrakesh.

Jag kan knappt vänta på att få upptäcka Marocko och är så glad att jag äntligen ska få åka dit. Ni hänger väl med på resan? Vi ses i Agadir.

Den här resan är en pressresa arrangerad av Moroccan National Tourist office och Air Arabia Morocco @visit morocco_#VisitAgadir #VisitMaroc #MoreMorocco #Airarabia #LET’SGOTOAGADIR#

11 reaktion på “Majestätiska Marocko- Jag ska resa till Agadir

  1. Alltså vilka otroliga pressresor du får åka på, själv blir jag bara inbjuden till Varberg haha. Marocko är fantastiskt, har inte varit i just Agadir, men åkte runt i tre veckor för några år sedan. Allt från stränder, atlasberg och kaoset i Marrakech.

    • Låter helt underbart, förstår att det finns otroligt mycket att se. Ja detta blir en spännande resa. Varberg är fint, händer det något speciellt där nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *