Mandy´s Diner, Älvsered

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Det är ju fortfarande sommar ett litet tag till så vi passa på att göra en liten utflykt. Är man ute på vägarna och kör i sommar eller kanske ska göra ett besök på Ullared, så kan jag verkligen rekommendera att göra ett stopp på Mandy´s Diner i Älvsered.

Det är så kul när man hittar annorlunda och roliga restauranger även i Sverige. Mandy´s Diner är både annorlunda och kul. I ett omgjort  före detta garage hittar man ett tvättäkta 50` och 60´ tals pärla.

SAMSUNG CSC Mandy´s Diner andas 50´och 60´tal i en amerikansk diner miljö. Man slår sig ner i röda bilsoffor och lyssnar till tonerna av Elvis och andra gamla klassiker. 

SAMSUNG CSC

MAT&DRYCK: I Car Garage menyn hittar man flera förrätter, mängder av smarriga hamburgare som serveras i minibilar samt millkshakes, öl och läsk. Vilken bil skulle du välja?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Eftersom vi kör idag så blev det coca-cola och coca-cola milkshake att dricka till våra burgare. Jag tog en mindre variant som hette Chevy burger medans Alex slog till på den största hamburgaren Big Mama- en liten nätt burgare på endast 600 g. Helt crazy! Men han åt upp den, borde fått nått pris för detta egentligen. Vilken prestation.

SAMSUNG CSCNär man ser det där happy smilet igen!SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HITTA HIT: Mandy´s Diner Kinnavägen  2
311 63 Älvsered
Telefon: 0325-311 30

BRA ATT VETA: Mandy´s Diner finns även i Töreboda.

2 thoughts on “Mandy´s Diner, Älvsered

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *