Max Brenner, New York

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Chokladdrömmen som blev sann. Max Brenner är utan tvekan den ultimata chokladupplevelsen.

Redan vid ingången till restaurangen känner man den ljuvliga doften av choklad. Vi känner oss så nöjda med vårat val av frukost. Alex ser lyckligare ut en någonsin och det är inte så svårt att räkna ut varför. Menyn är fullproppad av chokladdrycker både varma och kalla. All mat på menyn är av eller med inslag av choklad. Vi har hamnat i himmelriket.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCINREDNING: Vi slår oss ner i bruna soffor och smuttar på våran varma choklad. I taken och på väggarna går det stora rör fyllda med choklad. Det är ju klart att de måste förvara all denna choklad någonstans. Vi funderar på om vi kanske skulle borra ett litet hål i röret ovanför oss!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Den här frukosten kommer vi nog sent att glömma.Tror faktisk aldrig jag ätit en godare och lyxigare frukost någon annanstans.

Vi beställde varsin rykande het varmchoklad som serverades i Max Brenners speciella hugmug. Man fick välja om man ville ha mjölkchoklad, mörk choklad eller vit choklad.

Vi var sedan lite inne på att beställa varsin chokladpizza men i sista sekund så ändrade vi oss. I stället blev det en Melting Chocklate cake & shake. Vi fick in varsitt kakfat på fot med chokladkaka, glass och chokladshake med rinnande smält choklad att hälla över kakan. Man fick dessutom en liten mini-milkshake som var helt underbart god.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Max Brenner ,841 Broadway, New York

6 reaktion på “Max Brenner, New York

  1. Oj så lyxigt och gott! Vill med till NY. Får nog bli nästa resa (efter Tokyo såklart!). Vi hade tänkt åka förra våren, men då hittade vi de där sjukt billiga Tokyo-biljetterna så USA fick vänta.. ^__^)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *