Montezuma och Café Organico

SAMSUNG CSCNäst sista stoppet på vår backpackerresa till Costa Rica är Montezuma en sömnigt charmig liten stad med mycket hippi/bohem känsla. Jag förälskade mig helt i denna plats där tiden tycks stått stilla och man fortfarande rider på hästryggen inne i stan. Centrumet i staden gör man på tio min sen är man liksom klar men centrerat på denna lilla yta finns ändå allt man kan tänkas behöva inom dom närmaste dygnen. Organiska restauranger och bohemiska caféer, små hippi-butiker som säljer saronger, rökelse och hängmattor, flertalet mysiga hotell och bungalows att hyra. Låt oss heller inte glömma alla utflyktsmål som ligger i närheten och Montezuma Yoga.SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Inne i det lilla centrumet hittade vi till hälsocaféet Organico som serverar nyttiga organiska rätter och smarriga naturliga hälsojuicer i den gröna uteserveringen med utsikt mot gatan där alla smyckes försäljare håller till.  Efter en bilresa på några timmar från Santa Thersa behövde vi fylla på med energi. Jag kände genast att jag skulle trivas här i Montezuma och detta första besök på Oraganico gjorde oss heller inte besvikna.
SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Vi valde en vegetarisk rätt bestående av grönsaks&ris curry och efter maten smakade vi på en coconut coffie som enligt servitören skulle vara så mycket mer hälsosam en vanligt kaffe. Smakade lite udda men var kul att testa.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: I hjärtat av Montezumas centrum. Gatan där smyckes försäljare och eldslukarna håller till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *