Möte med en poet

SAMSUNG CSCVår kväll på innestället The Liquor Room var lika magiskt som jag föreställde mig det att vara när jag satt hemma i Göteborg och läste om det. Kanske till och med ännu bättre.Jag hade verkligen sett fram emot det här besöket och hade höga förväntningar. Det blev helt klart bästa kvällen och upplevelsen i Dublin.

Det är ju heller inte varje dag man får träffa en riktig poet som skriver en personlig dikt till en. Stephen Clare som är en ung poet i Dublin satt i ett av rummen med sin skrivmaskin. Efter ett kort möte med Stephen där jag valde att berätta om min stora passion för Fantasy Dining så ligger snart min personliga dikt i min hand. Tycker att den blev söt som en saga. Visst var den fin?

I nästa inlägg ska ni få veta mer om The Liquor Room.

SAMSUNG CSC

 

En reaktion på “Möte med en poet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *