Mouls frites på Pastis!

Nått av det allra första vi gör i New York är att ta oss till den franska restaurangen Pastis och det är inte bara för dom goda musslorna med tryffelfrites som vi är här!! Det är såklart för maten skull också men främsta anledningen till detta besök är att jag fortfarande är ett Sats fans.(Står för Sex and the city) i mitt hjärta och Pastis är den mest omtalade restaurangen i serien någonsin. Så omtalad att det blev en grej av det här i New York. När serien fortfarande spelades in var det i stort sätt omöjlig att få ett bord här, så populärt blev det. Pastis är fortfarande populärt och har ju ett kanon läge i trendiga Meatpacking distict. Men New Yorkborna har gått vidare, nya coola restauranger och klubbar slås upp regelbundet så numera kan man faktiskt få ett bord på Pastis. Till våran stora glädje!!

Eftersom det var en sån där 40 graders stekhet New York dag så valde vi att sitta på uteserveringen och dela på en iskall flaska rosé. En bra början på våran härliga New York resa!!

 

8 reaktion på “Mouls frites på Pastis!

  1. Låter härligt. Jag har faktiskt inte ätit musslor – bara smakat på en en gång, fast då tyckte jag faktiskt att det var rätt gott. Det är mest utseendet och konsistensen som skrämmer mig. Pilgrimsmusslor däremot. Det vågar jag äta!

    Oh ja, har man möjlighet att kunna försörja sig som konstnär så är ju det ett fantastiskt yrke. Min högsta dröm i livet. Men jag har långt dit. Lååååååångt. Så nu jobbar jag heltid med teater istället – tills jag kommer på den där klockrena idén som gör mig framgångsrik och berömd. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *