Mysterious, Tokyo

Mysterious är lite av ett mysterium faktiskt! Från början förstod jag inte ens att det var en temarestaurang jag hamnat på. Det är det som är så fantastiskt med Tokyo att man i stort sätt kan hitta vad som helst, hur som helst. Inget är omöjligt allt kan hända. Som vanligt så älskar jag det här.

Mysterious är en temarestaurang med rymdtema. Vi sitter i små plåtbås på golvet i en restaurang som egentligen är ett rymdskepp. Personalen springer omkring i moonboots och spacade rymddräkter. De serverar drinkar som föreställer olika stjärnor och planeter i vårt universium.

Första rätten blir ett stjärnfallEfter det blir det lite olika spacade rätter som avocado med pinfärsk tonfisk, jätte räkor och potatisrullar!

Till efterrätt blir det nått så ”Omysterious” som en klassisk chokladkaka med grädde.

Vi stannar väldigt länge i vårt lilla plåtbås i rymden. Det är så mysigt att man helt enkelt inte vill gå. Eller så är vi så mätta så att vi inte kan gå.Oavsätt så är jag så glad att jag hittade den här för mig helt okända pärla till temarestaurang. Det är inte den första och absolut inte den sista temarestaurangen jag besöker i Tokyo. Mitt uppdrag och mål är att besöka dem alla.

3 reaktion på “Mysterious, Tokyo

 1. 2 fria hotellnätter på Siam@Siam Design Hotel & Spa

  Boka THAI Airways till Thailand med oss för avresor under perioden 12 Apr – 20 Jun så bjuder THAI Airways och Thailändska turistbyrån på 2 gratis hotellnätter på Siam@Siam Design Hotel & Spa i Bangkok ink. frukost.

  Gäller endast nybokningar med THAI Airways för resor under perioden 12 Apr – 20 Jun 2012 och del i dubbelrum, det är ej möjligt att boka singelrum.
  Erbjudandet gäller i mån av plats och det är först till kvarn som gäller.
  Kontakta oss – så berättar vi mera!

  Prisexempel THAI Promo Plus med avresa från Stockholm ink. skatter.
  *Bangkok, 5 425:-
  *Phuket, 5 470:-
  *Krabi, 5 560:-
  *Koh Samui, 5 600:-

 2. haha kanske det men de bor inte vid vattnet utan mera inåt på land eller vad man ska säga, men visst kanske att vi kan ta en fika tillsammans någon gång på kajen 🙂

  Häftigt resturang! de har mkt skoj i Japan 🙂
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *