Ninja Restaurant, New York

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: För några veckor sedan satt jag hemma framför datorn och bokade bord på Ninja från andra sidan Atlanten genom bara några klick. Nu är vi här och jag kan inte hjälpa att det känns precis som att vara tillbaka i Tokyo igen.

Först gången jag besökte Ninja var nämligen där. Här kan ni läsa om Ninja Akasaka. Första intrycket är att allt verkar vara likadant. Man får gå igenom en mörk gång innan man kommer till själva restaurangen. På vägen blir man skrämd några gånger utav framhoppande ninjas. Gissa vem som alltid skriker högst.- Yes det är jag. Sjukt lättskrämd.

SAMSUNG CSCINREDNING & PERSONAL: Restaurangen är liksom den i Akasaka uppbyggd som en ninja-by under marken. Vårat bord är i ett mysigt krypin-bås med fönster som går att dra igen. Känns verkligen som i Japan.

Då och då hoppar ninjorna fram för att skrämma oss. Menyrullar kastas till bordet av vår servitör som också är en ninja. Det finns även en trollkarl som besöker vårat bord och trollar för oss. Vi blir väldigt imponerade av hans konster.

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Meny rullas ut på bordet och det finns flera spännande alternativ på menyn. Alla rätter som har en kaststjärna vid kanten ska bjuda på en överraskning. Vi tar bara rätter med kaststjärnor.

Vi börjar vårat matäventyr på Ninja med att beställa in en Mystery Box. In kommer en svart rykande låda. Den ska öppnas försiktigt berättar vår Ninja. Boxen som fortsätter att ryka öppnas och inuti finner vi minst ett halvkilo varma edamebönor.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Äventyret fortsätter med att det kommer in två rykande fat. På det ena fatet ligger mina rainbow rolls och på det andra Alex dragon rolls. Alex variant innehåller även eld som varar i ett ögonblick. Så fort att vi inte hinner med att få med det på bild.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Maten är väldigt kul presenterad men smakmässigt tyvärr en blek kopia av Ninja Akasaka. Lite tråkigt men samtidigt är det inte hela värden. Det är ju för själva upplevelsen man i första hand kommer hit. Den här underbara värld under jorden fylld med ninjor och trollkarlar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HITTA HIT: 25 Hudson street, New York

En reaktion på “Ninja Restaurant, New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *