Old Homestead Steakhouse, New York

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Sista kvällen i NY tyckte jag att det var Alex tur att välja restaurang. Efter alla mina påhitt så var det ju hans tur. Inte helt så otippat valde han då en tvättäkta köttrestaurang.

Vi hamnade på Old Homestead Steakhouse i Meatpacking District. Rätt passande restaurang till området kan man säga. Meatpacking District var ju förr ett distrikt där man slaktade kött och gjorde skumma affärer. Idag är har slakterierna flyttat långt därifrån och området är det hippaste området på Manhattan.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING&PERSONAL: Inredningen är stilig, elegant och lyxig. Samtidigt är restaurangen stökig, full med högljudda människor och Italienska servitörer med hett temperament. Det är nästan så att man blir lite rädd för dom.

Det känns som att befinna sig mitt i en filminspelning. Vilket bara det är en upplevelse i sig. Summan av kardemumman är i alla fall att mer amerikansk restaurang en den här får man leta efter.

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Till min stora glädje fanns det ostron på menyn. Jag beställde fyra stycken och fick in detta helt sanlöst snygga fat med is och ostron. 

Efter ostronen var det dags för själva huvudnumret. En New York Sirloin på 14oz. På grund av dess storlek åt vi inget tillbehör, bara lite grillad tomat och grönt. Köttet var kanon och det var säker rätt ställe för mig att prova äta köttbiten rare för fösta gången. Upptäckte att jag älskar det. Inga mer brända köttbitar till mig!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCVi hade en super mysig sista kväll i New York.

HITTA HIT: 56 9th Ave, New York

2 reaktion på “Old Homestead Steakhouse, New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *