Pirates of Caribbien restaurang, Polen

 

pirateUPPLEVELSE. Man behöver inte alltid resa så långt bort för att finna roliga och ovanliga temarestauranger. Men att jag skulle hitta en sån här jättehäftig temarestaurang i Polen förvånar till och med mig!

Piratrestaurangen heter Statek Pirat och ligger längst bort på piren i Sopot. Detta är den ultimata Pirates of CaribBen upplevelsen och en tvättäkta temarestaurang.

Ombord på ett Black Pearl-liknande skepp finns både restaurang, bar och pirater. Inredningen inne i hela skeppet är fantastisk. Detaljer precis överallt. Känns verkligen som att vi är ombord på ett riktigt piratskepp. Resan med Statek Pirat varar ca 40 minuter ute tills havs.SKEPP

SKEPP O HOJSe vem som tagit över Black Pearl!!!

I baren serveras härliga mojitos och äkta pirat vin! Svårt att välja!!!. Valet föll ändå på deras härliga mojitos Barnama som visade sig vara är bra val i det strålande solskenet. SPÖKSKEPP

DRIMKCAPTAINJag trivs som fisken i vattnet på mitt piratskepp!! Precis som  på alla temarestauranger jag får nöjet att besöka!!

6 reaktion på “Pirates of Caribbien restaurang, Polen

  1. Aewsome! Tänk vad kul att jobba på ett sånt sälle. Här i Karlstad har vi faktiskt en gammal båt mitt inne i stan som ligger i älven som är en restaurang. Dock inte riktigt lika gammal som en piratbåt utan mer som en ångbåt och som saknar tema tråkigt nog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *