Planet Hollywood, New York

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Eftersom Alex älskar Hard Rock Café kände jag att jag bara var tvungen att visa honom Planet Hollywood innan vi reste hem. Precis som jag trodde så gillade han stället. Hard Rock och Planet har ju trotts allt rätt mycket gemensamt.

Så här valde vi att äta lunch innan vi begav oss till flygplatsen. Ett väldigt bra avslut på vår fantastiska New York resa.

Klockorna har stått stilla sen jag besökte restaurangen senast. Allt är sig likt. Besöket börjar med fotografering vid entrén sen efter en liten kö visas vi till vårt bord i den runda ringen i matsalen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING: Flygmaskiner snurrar runt i taket, tv-monitorer som visar musikvideos och bilar och superhjältar som sticker ut från väggarna. En restaurang med många detaljer med andra ord. På alla sätt och vis känns det väldigt mycket amerikansk.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Vi börjar vår sista måltid i New York med att beställa in varsin öl i ett souvenirglas. Lite minnen måste man ju ta med sig hem.

Till förrätt delar vi på Planet Holywoods hotwings som var otroligt smarriga med en lite syrlig eftersmak.

Det blir sen chili cheese burger som serverades med sallad och pommes frites. Burgaren var lite tråkig men slank ner en då.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCEfter vi ätit upp var det dags att gå till hotellet och packa det sista.

HITTA HIT: Time Squre,1540 Broadway, New York

3 reaktion på “Planet Hollywood, New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *