Puta Madre, Göteborg

Puta Madre MagasinsgatanIgår kväll var jag och en kompis på Puta Madre som ligger på Magasinsgatan i Göteborg. Jag kom verkligen hem helt lyrisk efteråt. Puta Madra har allt som jag önskar i en restaurang. Ett tydligt och ovanligt tema, en sagolik inredning och fantastiska maträtter och drinkar!!

Puta Madre Magasinsgatan GöteborgPuta Madres koncept är en hyllning till 1918 och den Mexicanska bordell mamman, vilket man ser i inredningen i form av rödsammet och lätta kvinnokläder på väggarna. Det finns mycket spännande i inredningen och känslan av att befinna sig i en annan epok infinner sig genast när man går in genom dörren på Puta Madre. Servisen är stiligt uppklädda, männen i skjorta och röda hängslen och damerna med fjädrar i håret! 

Drink meny Puta MadreDrinklista Puta MadreDet finns mycket mer spännande att nämna om Puta Madre.. tex så finner man Nordens största Tequila utbud här så om man känner för en tequila provning så är det här stället man ska gå till. Mest spännande är ändå den ”hemliga” baren Bano som gömmer sig någonstans i restaurangen. För att komma in krävs först att man hittar en hemlig lucka som man knackar på följt av att man måste kunna ett lösenord för att få komma in. Får se om jag lyckas ta mig dit nästa gång.

Rött vin och bubbel på Puta Madre

Temarestaurang GöteborgDet blev ingen middag den här gången vilket betyder att jag kommer att gå hit väldigt snart igen. Jag är otroligt nyfiken på maten!

Puta madre inredningMysig stämmning på Puta MadrePuta Madre magasing En hyllning till den Mexicanska bordell mamman göteborg Baren Puta Madre Nordens största Tequila utbud ovanli lampa Puta Madre

2 reaktion på “Puta Madre, Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *