Sir Lancelot Restaurant, Budapest

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Sir Lancelots restaurang i Budapest är en tidsresa tillbaka till Medeltiden och till Sir Lancelots borg. Här är alla bjudna på en medeltida fest med allt vad det innebär. Här finner vi riddare, kungligheter, gycklare och mat och dryck i överflöd. Inget saknas på denna medeltida kungliga fest.

 
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING: Vi blir placerade vid långbord i borgens källare. Gemenskap med okända bordsgrannar går inte att bortse ifrån här.  Riddare med tunga rustningar står och vaktar det stora sällskapet och håller ett vakande öga på kungaparet.

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Oavsett om du väljer Sir Lancelos,, King Arthurs eller Lady Melanys Feast så kommer du ändå bli så mätt så att du inte kan äta på flera dagar efteråt.  Dessa redan planerade middagar består av soppa, kött eller fiskfat (ju fler man är i sällskapet desto större fat får man) med tillbehör samt scones, Ungersk dessert och en mugg med stark sprit.

SAMSUNG CSCÖlen serveras inte i några mesiga glas inte!SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJag valde en Lady Melany Feast som bl a bestod av Ungersk bärsoppa med grädde och fisk med trädgårdens skatter.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Alex tog The red Knith feast som bestod av gulasch soppa och ett fat med kött.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCUNDERHÅLLNING: Under hela besöket blev vi underhållna och roade av gyklare, dansare,riddare och eldslukare. Ett besök på den här restaurangen kan aldrig bli tråkigt!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Sir Lancelot Medieval Restaurant, H-1065 Budapest Podmaniczky 14

 

En reaktion på “Sir Lancelot Restaurant, Budapest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *