Sumire no Tenmado,Tokyo

Sumire no Tenmado eller Gotihic Lolita som man också kallar den ligger inklämd på andra våningen nästan osynlig ibland alla barerna i Golden Gai. Den här mörka gotiska baren är nästan omöjlig att hitta. Ryktet säger att Tim Burton brukar hänga här när han har vägarna förbi och något säger mig att det är mycket troligt att det är sant.

Första intrycket av Gothic Lolita är att det är som hämtat ifrån en annan tid en annan plats och en annan värld. Nästan omöjligt att tro att vi är här på riktigt! Förutom den viktoriansk klädda mystiska Lolitan i baren så det bara vi här.  På ett sätt är det en mörk deprimerande bar med svarta väggar, piano på väggarna, spindelväv i kristallampan. Drinkar med namn som Ladykiller och dödsmusik i bakgrunden. På ett annat sätt är den kittlande spännande med alla lustiga detaljer och en bardisk som påminner lite om en häxas hem i en sagobok. Det är svårt att förklara man kanske måste se det själv med egna ögon.

Ladykiller drinkenTim Burton har lämnat avtryck på väggen!Vi sitter här en stund, hur länge vet jag inte riktigt, tiden försvinner här inne. Min ladykiller drink smakar fantastiskt. Vi ger oss ut i natten, vidare till nästa bar i Golden Gai.

6 reaktion på “Sumire no Tenmado,Tokyo

  1. Pingback: Världens roligaste temabarer! | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *