The Ferocious Mingel Marcade, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Den här dagen kunde inte ha börjat bättre än med ett besök inne på supercoola The Ferocious mingel market. Trodde ju egentligen att detta skulle vara en marknad men istället visa det sig vara en liten butik med många hemliga små krypin och ett café på övre våningsplan. Det här är en helt underbart knasig sagolik butik med stor Alice i underlandet känsla.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

INREDNING: Hela butiken andas nämligen ”The White rabbit & The Had matter.” Jag kan slå vad om det är här dom bor när dom inte befinner sig i underlandet. Det finns massvis med knasiga saker som gamla tekannor, hattar, uppstoppade djur i kläder och ovanliga samlar föremål. Det är som sagt ett helt galet ställe där man får känslan utav att man slukats in i kaninhålet och inte riktigt vet hur man ska hitta ut. Eller inte vill hitta ut. Helt underbart!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MAT & DRYCK: I det lilla caféet visas gamla filmer och serveras rykande hett kaffe med diverse bakverk. Har man tur får man platsen bredvid den listiga räven.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: 60  Camden street, Lower Dubli

6 reaktion på “The Ferocious Mingel Marcade, Dublin

  1. Pingback: Dublin – 13 saker man inte får missa på sin weekendresa | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *