Tillbaka i Underlandet, Tokyo

Alice

Middag i Underlandet, är något jag alltid har drömt om. Nu blir drömmen sann på riktigt. (Ännu en gång) Jag har hittat till Tokyos mest förtrollande och förtjusande sagotema restaurang, Alice in Wonderland.

Jag har varit här en gång förut men det kommer jag inte längre ihåg. Jag har krympt i storlek efter att ätit en kaka som det stod ”Eat me” på. Jag befinner mig bland kaffekoppar stora som bilar i en matsal uppbyggd av spelkort.

Jag följer efter en vit liten kanin till mitt bord, han har en klocka som går baklänges. Inga tvivel på att jag  just nu befinner mig i Wonderland.

Alice1

En låda ställs på bordet och jag öppnar den försiktigt. Inuti lådan finns en tickande klocka samt en bjällra att ringa i när man är klar att beställa. Inuti lådan finns också alla menyer.

ALIC2

Jag kommer aldrig tröttna på den här restaurangen och jag kommer aldrig bli så vuxen så att jag slutar att uppskatta ett besök i Wonderland.

aLICE3

Alice labyrinthDet kommer snart mer ifrån mitt besök här!

2 reaktion på “Tillbaka i Underlandet, Tokyo

  1. Ok, jag trodde att priserna i Japan var mkt billigare än Sverige..
    Så söta bilder på dig i purikura fotona 🙂 Jag har för mig att det finns en sådan maskin säkert inte lika avancerad eller om det kanske var något liknande kommer inte ihåg men den finns på världskulturmuseet i Göteborg, men det kan också ha varit så att den bara fanns tillfälligt men kolla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *