Trailer Park Lounge, New York

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Trailer park lounge kan definitivt vara en av New Yorks allra märkligaste barer. Från det att man kliver in genom dörren under blinkande neonskyltar och passerar den avig toaletten på utsidan är det lätt att föreställa sig att man nu befinner sig i utkanterna av Memphis eller Vegas. På en trailer park!

Miljön är på alla sätt och vis ”one of a kind” och liknar en retro inomhus campingplats.

Bakom baren som är döpt till ” Tacky Tiki Bar”  står en tjej med blått hår och hälsar oss glatt välkomna. Jag kan inget annat en att bara älska det här stället.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCINREDNING: Man kan inte låta bli att undra vad alla saker kommer ifrån. Det finns hur mycket saker som helst i inredningen att vila ögonen på. Allt är förstås väldigt retro. Allt från Hawaii-lampor till Coca Cola reklam.

Husvagnarna står på rad och delen där man sitter och äter ser nästan ut som små trädgårdar. Bakom baren sitter en docka som badar i budweiser, hon har solbrillor och en cigg i handen. Det finns flera dockor i stil med henne. Vissa sitter och tittar ner på gästerna från lite högre höjder och någon tittar ut från husvagnen.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 MAT& DRYCK: Trailer park Lounge serverar både mat och dryck. Deras specialitet ska vara grillade mackor och stora margaritas. Vi nöjer oss dock med en budweiser , från damen i badkaret.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Chelsea, 23rd St. nära 8th Ave.

8 reaktion på “Trailer Park Lounge, New York

  1. Vilken annorlunda och rolig idé! Åker jag till New York någon gång måste jag dit. Det känns som att du reser hela tiden (i och med din blogg) reser du väldigt mycket eller passar du på när du väl reser och besöker olika restauranger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *