Travellink Blogevent & Pris till Fantasy Dining

SAMSUNG CSCI helgen var vi på Travellink Blogevent på Sheraton hotell i Stockholm. En helt fantastisk kväll med trevliga möten med kollegor från resebloggsvärlden, god mat och dryck.

Under kvällen fick vi intressanta informationsföredrag av representanter från Portugal, Spanien, Jordanien och Quatar Airways. Det blev vinprovning av portugisiska och spanska viner och en buffé inspirerad från Jordanien. Buffén bestod av många vegetariska godsaker som grillad hallomi, risfyllda vinbladsdolmar, falafel, och bröd med himmelska röror. Tillställningen avslutades med provsmakning av Qutar Airways champagne som serveras ombord samt prisutdelningen till årets bästa resebloggar.

Fantasy Dining vann det ärofulla priset ”Best Nieche Travel Blog”  med motiveringen – For Foodie-Travelers Fantasydining.com is definitely the blog of choice.

Det var så totalt oväntat men så fantastiskt kul att vinna detta pris. Jag blev verkligen så glad. Det går inte att beskriva den känslan riktigt. Stort tack till Travellink och sponsor juryn.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCPriset förutom den stora äran blev en weekend till Belgrad, Serbien, på hotellet 88 Rooms som av Tripadvisor blev utsett till det bästa hotellet 2015. Det ska bli så spännande att få resa till Belgrad, en stad som jag tidigare inte vet så mycket om. Jag har redan börjat läsa på en massa och är jättetaggad. Kommer bli en fantastisk weekend!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHär är samtliga vinnare uppe på scen:

SAMSUNG CSC

7 thoughts on “Travellink Blogevent & Pris till Fantasy Dining

  1. Stort Grattis själv, såg allt att ni vann där borta! Fantastiskt! Tack så mycket jag blev verkligen så otroligt glad. Det var så totalt oväntat! Hade verkligen velat träffa er men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen 🙂

  2. Pingback: Om Oss | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.