Troll, Golden Gai Tokyo

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Vi är tillbaka i djungeln av minibarer i Golden Gai. På första stoppet blir vi oväntat in vinkade och bjudna på ett champagnefyllt födelsedagsfirande på den pyttelilla baren TROLL. Dom glada japanska stamgästerna som firar är mer än nöjda med att ha oss där. Vi var den lilla extra exotiska kryddan dom behövde på sitt kalas. Champagnen flödar och även förbipasserande får gärna ett litet glas Moet av värden.

Jag har ofta gått förbi Troll i Golden Gai men aldrig gått in tidigar. Baren har ca 8 platser och här flödar inte bara champagnen denna kväll utan även trollen.

Jag lyckas förklara min grej om min passion för temarestauranger för Japanerna som genast går  ”All in”  med Troll-grejen.Troll, troll överallt och tänk vad lycklig jag blev.

SAMSUNG CSC

Troll & Champagne perfekta kombin!

SAMSUNG CSCAlex & födelsedagsbarnet sprutar champagne på gatan precis utanför baren. Oj vilken oförglömlig kväll. Legendarisk!

SAMSUNG CSCOch ja… vi blev definitivt med Troll.. haha..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSamtliga i gänget blev det. Gruppbilder jag inte kan låta bli att le när jag ser.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCChampagnen tog slut, ölen tog slut, tiden försvann. Aldrig förr har jag varit med om en sån galet kul kväll.  Kanske var det tillfället, människorna, champagnen eller Trollen, ingen vet men det blev helt klart roligaste Tokyonatten och för alltid favorit baren i mitt hjärta i Golden Gai.

HITTA HIT: Troll ligger precis i början vid huvud ingången till Golden Gai i Shinjuku.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *