Två barer i Golden Gai, Albatross & Rock baren Turan

SAMSUNG CSCDen här kvällen besökte vi Golden Gai igen! Vårat favorit barområde i Tokyo som vi ständigt återvänder till. Det finns ett stort utbud av annorlunda barer i detta område och vårat mission är att skriva om så många som möjligt här på Fantasy Dining. Så här bjuder jag på två nya Golden Gai barer.

ALBATROSS: Den här baren är förmodligen den mest kända i området. Ett säker kort för turister i från jordens alla håll och kanter. På den tiden då Golden Gai fortfarande ofta kunde neka turister att komma in på vissa barer så var det här stället alltid välkomnande.

SAMSUNG CSCAlbatross är litet och trångt men har tre våningsplan så man brukar nästan alltid få en plats. Inredningen är mycket speciell. Röd sammet, mörk belysning, kristallampor och djurhuvuden på väggarna. Mystik, romantisk och elegant. Det är ett ställe där det är lätt att finna nya vänner och lära känna personalen.

SAMSUNG CSCBra att veta: Table charge: 500 yen
SAMSUNG CSCROCKBAREN TURAN: Barer med temat rock hittar man på flera ställen i Golden Gai. Rock baren Turan som ligger en trappa upp har fördelen att inte ta någon table charge, något som annars är väldigt vanligt i Golden Gai.  Lätt ställe att bara svänga förbi, ta en öl och lyssna på lite rock.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *