Vallgatan 12 – Konceptbutik, Göteborg

SAMSUNG CSCI den gamla bankbyggnaden på Vallgatan 12 ligger numera en spännande och nytänkande ”konceptbutik”. Här finns blommor, mat, konst, inredning, bar, mode, chark & deli. Nutidens handel och mötesplats som ständigt är under utveckling och förändring. Den gamla banklokalen har blivit en oas av ett spännande ”allt i ett” tänk dit den medvetne stadsbon lika självklart går för en after work till att shoppa senaste modet eller köpa med sig fredagskassen från charken. Vallgatan 12 har kommit så mycket längre en att bara vara ett vanligt varuhus.SAMSUNG CSC

På bottenplan kan man unna sig ett riktigt god capuccino eller köpa med sig Italienska godsaker från charkdisken.SAMSUNG CSCSenaste modet och kanske en fräsch blomsterbukett? Vad tror ni om konceptbutiker? Kommer vi i framtiden få ser mer av dem även i Sverige?

Jag har lagt till en ny kategori i menyn, Koncept Butik/Bar/Restaurang eftersom jag vet att detta är nått vi kommer få se mer av när vi reser till Belgrad. Där är detta väldigt inne och har varit ett bra tag. Butiker som fungerar som barer och lunchställen på dagarna förvandlas till glamorösa dansgolv och nattklubbar på kvällarna. Super Market Concept Store är den mest kända av detta slag i Belgrad.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHitta Hit: Vallgatan 12, 411 16 Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *