Vampire café, Tokyo

UPPLEVELSE

Vampire café är precis som man tror det ska vara. Detta är en utav Dimond Dinings bästa temarestauranger i Tokyo. Vårat besök börjar  när vi kliver ut ifrån hissen och stiger rakt in i en sammetsklädd liten hall. Hovmästaren som är en vacker manlig vampyr med kolsvart  långt hår och vitt ansikte frågar om vi bokat bord? Vi nickar lite nervöst. Efter en stunds väntan lyfter han på det blodröda sammetsdraperiet som hindrat oss ifrån att smygtitta in i restaurangen. Full av förväntan snubblar vi nästan förbi honom och får våran första titt av Vampire cafe´ Och JA det är lika bra som vi trott!!!

INREDNING

Restaurangen är klädd i rött sammet med blodfläckar på golvet. I mitten står en svart kista med hundra lager smält stearin. Restaurang delen består av sammetsröda bås i olika storlekar som man helt kan dra för om man känner för att inte bli sedd. Begravningsmusik spelas hela tiden i bakgrunden under våran vistelse. Personalen är vampyrer och så också de flesta utav gästerna. Jag misstänker att många Gothic cosplayare tillbringar en hel tid här, och jag beundrar dom verkligen att så helt kunna leva sig in i sin roll.

MAT OCH DRYCK

Drinklistan ligger inuti en liten mini kista vid bordet. Vi valde en flaska rött eftersom vi tyckte det var passande.(färgmässigt). Maten är förtrollande, kreativt upplagd och som alltid helt i balans till temat. Vårat val blir en ostbricka och Vampires maskerade sallad. Båda var grymt goda.

Vi glömmer helt bort tiden tillslut är klockan midnatt och efter en sista drink drar vi oss hemåt. Det har varit en magisk kväll.

ADRESS

Le Paix buildning 7F, 6-7-6 Ginza, Tokyo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *