Vampire Lounge, Stockholm

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Äntligen får jag fylla på med ett nytt inlägg i kategorin Vampyrtema. Det är nämligen väldigt svårt att hitta restauranger och barer med det här speciella temat. Då har jag ändå letat i alla möjliga delar av världen men utan resultat.

Jag har känt till Vampire Lounge ett bra tag så det var en självklarhet för mig att gå hit under vår Stockholmsvistelse. Vi gick hit precis när dom öppnade så att vi skulle få hela stället för oss själva en stund. Jag fick leka vampyr ostört.

SAMSUNG CSC INREDNING: Detta lilla vampyrnäste ligger i en källarlokal med en naturlig Draculakänsla. På grottväggarna hänger kors och skelett. Här inne hittar man också sällsynt coola möbler. Zebrasoffor och blodröda vampyrfåtöljer. Jag matchade faktiskt min klänning till temat denna dag. Den röda fåtöljen var som gjord för mig!

Man kan säga att Vampire Lounge består av två olika rum. I det första ligger baren och ljusskenet går i lila och blått. Här finns det dramatiska drakbås att slå sig ner i. I det andra rummet går färgtemat i rött och det är här man hittar alla coola möbler och begravningskistor.

Kan även upplysa om att ett toalettbesök här kan bli rätt intressant. Bäst att hålla någon i handen när man går dit.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DRYCK: Jag gav bartendern fria händer att blanda en riktigt cool vampyrdrink till mig. Resultatet blev en randig glassdrink. Alex tog en blodröd caiprinha. Båda drinkarna var hur goda som hest.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Vampire Lounge, Östgötagatan 41, Södermalm Stockholm

9 reaktion på “Vampire Lounge, Stockholm

  1. Ligger i närheten av där vi bor, så jag har varit där ett par gånger. Spännande! Och goda drinkar, men min åldersgrupp var klart underrepresenterad.
    Den gamla hederliga restaurangen Östgötakällaren ligger ju i gatuplanet och där har vi varit många gånger.
    Jättekul med dina Stockholmstips och flera av barerna har jag besökt, men roligt att läsa om hur du uppfattar dem. (Håller nog med dig….)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *