Dorcolmala- Bar & club area

SAMSUNG CSCSista stoppet på den guidade turen ”Creative in Belgrade” hamnar vi i Cetiniska som också kallas för Dorcolmala. Detta området anses vara det nya Savamala. 

Dorcolmala är det nyaste bar- och klubbområdet i staden som började utvecklas 2016. Detta är en populär plats för hipsters och många kommer hit för att förfesta innan de drar vidare till Belgrads riktigt stora nattklubbar.

En spännande mix av övergivna fabrikslokaler, moderna uteserveringar, slitna husfasader, graffitikonst och många spännande barer att titta in i. Rena skattjakten för oss. Om vi inte gått hit tillsammans med Dragana från stillinbelgrade.com hade vi förmodligen aldrig hittat till detta dolda partyområde. Hade varit grymt tråkigt att missa.

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Tycker att detta är ett annorlunda och väldigt intressant barområde. Dorcolmala ligger också nära bohemgatan Skadarlija. Blir man hungrig så finns det mängder av restauranger bara en kort promenad bort.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEfter några timmars guidad tur genom stan bestämmer vi oss för att gå och vila benen och äta en sen lunch på någon av Skadarlijas mysiga uteserveringar.

6 thoughts on “Dorcolmala- Bar & club area

 1. Hej Maria.
  Vad roligt det är att följa eran lilla weekend. Jag hoppas att ni hade det bäst.

  Jag har en fråga:
  Du är en ju av mina favoritbloggare och väldigt duktig på det du gör. Men var får du inspiration ifrån? Följer du några bloggar, isåfall vilka? Kan inte du berätta lite om det.

  • Hej Sahar! Men tack vad roligt att höra. Blir verkligen jätteglad.

   Absolut kan jag det. Ska börja fila på ett inlägg om detta. Jag har några blogginlägg om Belgrad kvar men efter det så lovar jag att skriva om vad och var jag får min inspiration ifrån. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.