Sarastro, London

SARASTRO LONDONUPPLEVELSE: Sarastro måste vara Londons mest sagolika restaurang. Det är den första restaurangen med temat opera som vi gör ett besök på.

SARASRTOINREDNING:

Det är precis en sån här restaurang som Sarastro som påminner mig om varför jag fick det här lite udda intresset att besöka temarestauranger från första början. Detta är en fantasifull förgylld operasal som verkligen liknar ett sagoslott. Här har man inte sparat på fantasin. Salongen har fullt med mysiga krypin och balkonger. Röd sammet, ballerinaskor och masker pryder tak och väggar. Guld och sammet skapar en kunglig miljö.

Fantasifulla matsalar sarastro London 1 operatemaoperatema Londonoperatema restaurangsara stro operatema

MAT & DRYCK:  Menyn består av olika orientaliska intressanta förrätter samt några fiskrätter. Till förrätt beställde vi små friterade ostknyten och till huvudrätt blev det lax och havsaborre som serverades med Sarastros speciella romsås. En Cosmopolitan i den här miljön var knappaste fel heller!!

MENY SARASTROdRINKAR PÅ sARASRTOTina på Sarastro förätt huvudrätt Fantasy diningHITTA HIT: Sarastro ligger i närheten av Convent Garden på Drury Lane

3 reaktion på “Sarastro, London

  1. Så många roliga restauranger ni besöker, kanske att vi besöker någon av dessa 🙂 en resturang vi kommer besöka är giraff, den är nog ingen tema resturang, mera som ett ställe för barnfamiljer med lite snabbmat stuk, barnen får en söt plast giraff, en tjej på praktiken berättade om den restaurangen, jag hoppas på att jag med får en giraff 😉

    Kram

  2. Det där var nog den restaurang som hade charmigast och mysigast inredning enligt min smak av alla ställen du har visat 😉 På tal om opera, ett ställe jag verkligen skulle vilja äta på är Operakällaren här i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *