Min Queen of Hearts klänning

SAMSUNG CSCGodmorgon! Jag har precis varit i affären och handlat mat inför vår temamiddag ikväll. Uppe med tuppen som vanligt när jag är ledig. Jag har massor att göra idag. Hoppas att jag hinner..

Om en liten stund ska jag åka in till stan och fixa dom sista detaljerna inför kvällen och sen blir det hem och laga mat. Här är en bild på min klänning jag ska ha på mig ikväll. Visst är den underbar?

4 thoughts on “Min Queen of Hearts klänning

    • Den första klänningen ”The Haddmatter” som jag hade på mig under temamiddagen Alice in wonderland var billig. Köpte den på Buttericks för ca 300kr. Den var dock väldigt lång så jag fick ta en sax och klippa till den. Den här klänningen var en dyrare variant. Jag ska ha den här klänningen på vid olika tillfällen bla i Tokyo när vi reser dit så jag kände att jag ville ha en riktigt fin. Den är köpt på evasunderkläder.se och kostade 1200kr. Maskeradkläder finns verkligen i alla prisklasser. Nästa gång jag ska köpa en klänningen kommer jag handla från billigakostymer.com dom har riktigt fina kläder för riktigt billiga priser. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.