Dorcol- Industrial zone

SAMSUNG CSCCreative in Belgrade tour fortsätter med den lokala spårvagnen bort till Industrizonen Dorcol. En av de äldsta stadsdelarna i staden som är under ständig utveckling och där dörren till nya trendiga barer, caféer och butiker öppnas oftare en någon annanstans.

Dorcol är numera ett av de mest ambitiösa och hippaste delarna av Belgrad. Området har bevarat en del av sin ursprungliga charm med sina låga hus och gamla byggnader. Stadsdelen har också god potential för att bli ett nytt Soho med sina konstkvarter med många söta designbutiker och ateljeer. Dorcols uteliv har jämförts med Manhattans Meatpacking District.

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCUtanför Radionica sitter det fullt med folk mitt på dagen för att dricka trendigt espresso som serveras i en industriell miljö med råa betongväggar, kedjor och gamla maskiner. Lokalen påminner om den verkstad den en gång i tiden varit.

.
SAMSUNG CSCKan vara den starkaste kopp espresso jag någonsin druckit men gott var det!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCÄlskar man kaffe och tycker om att besöka lite annorlunda kaffebarer så kan man hänga med på  Designe & Coffe Shop Tour. Det är en av flera spännande guidade turer som man kan boka genom stillinbelgrade.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.