Casa Mila` & Casa Batllo`

Efter frukosten blev det en lång promenad! Vi letade upp några utav Antonio Guadis mest fantastiska byggnader. Väldigt roligt att se! Vi hade egentligen tänkt att gå in men de långa köerna och det höga priset gjorde att vi bestämde oss för att njuta av dessa fantastiska byggnader från utsidan istället!

Coolaste balkongerna jag någonsin har sett!!

11 thoughts on “Casa Mila` & Casa Batllo`

  1. Nej, jag har aldrig bott i Japan. Har aldrig bott utomlands faktiskt. Skulle dock jätte gärna vilja flytta till Japan en kort period för att praktiser i musikstudio. En dröm vore att få jobba med musik i Japan. Men vi får se hur det bli med det i framtiden! (:
    Tokyo är en fantastisk stad och Japan är ju som mitt andra hemland. Jag tycker att alla borde besöka Tokyo någon gång. Det är magiskt!

  2. Du jag har kikat lite i din kategori om Bangkok nu 😀 vad jag längtar efter att åka dit! I Bangkok har vi iallafall bokat in en natt och två dagar. Vi ska bo på Baiyoke Sky Hotel, ligger det nära centrum? Vill gärna kika förbi china town och Fuji sushi :D. Är det enkelt att ta sig till dessa ställen och andra bra shoppingställen?
    Sen en till dum fråga xD är glass och mjölkrätter laktosfria i Bangkok? Har för mig att det är så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.