10 thoughts on “Det är fest på våran balkong!!

 1. Det ser väldigt mysigt ut och Flamingosarna i förra inlägget var ju verkligen jättefina! Och som vanligt blir du bra på alla bilder ;).

  Sv: Aww, vad jobbigt att du har fått sådan rejäl förkylning, jag hoppas verkligen att du blir bättre snart. Är det mycket jobb och så nu också, eller får du lite tid till att kurera dig?

  ”Glöm att ni har en dotter” har tyvärr utgått från förlaget, sökte på den på Bokus. Geishas memoarer har jag inte läst, dock sett filmen. Men jag vet att böckerna oftast är bättre, men vill just nu läsa helt nya böcker :).

  Kram på dig!

 2. Det verkar vara väldigt olika åsikter kring Egypten som resmål vissa säger att det är hur bra som helst och andra tycker inte om det alls. Jag blir väldigt sällan besviken vart jag än åker, oavsett vilket så är det ju ett äventyr. Jag är ganska så säker på att resan kommer bli great!

 3. Åh gud vad glad jag blev av att hitta din blogg! Älskar verkligen resebloggar. Imorn sitter jag på planet till Krabi, så jag sökte runt och såg att du hade skrivit om Krabi, och att du även är intresserad av Japan och resor, precis som jag. Ska kolla vidare lite grann och se vad du skrivit om Japan, för det är en bland mina största drömmar att få åka dit. ^^
  Hoppas du får en fin dag! Kram!

  • Vad glad jag blir!! Hoppas du får användning av det jag skrivit om Thailand på din resa! Kul att du gillar Japan! Jag åker dit igen om knappt en månad. Hoppas du vill läsa då!

   Hoppas du får en toppen resa! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.