En tidsresa, en midsommar och sju sorters blommor

SAMSUNG CSCVi har gjort ännu en tidsresa och den här gången hoppade vi in i tidsmaskinen och åkte 200 år bakåt i tiden till ett Sverige för länge sedan. Vi befinner oss i Äskhult en unikt bevarad by som ger en god bild av hur många västsvenska byar såg ut för 200 år sedan.

Precis som pigorna i Äskhult tittar jag ut över markerna och drömmer om mitt bröllop. Sju sorters blommor ska noga plockas och sju gärdsgårdar ska mödosamt klättras över. I natt ska jag lägga blommorna under huvudkudden och drömma om mannen jag kommer gifta mig med.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKommer skriva mer om Äskhult och om vår midsommar i nästa inlägg.

2 reaktion på “En tidsresa, en midsommar och sju sorters blommor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *