Hittade till Disneystore här i London

Så har vi sprungit på stan igen. Jag blev helt överlycklig när vi av en ren slump hittade Disney butiken här i London. Jag hade nog inte ens tänkt på att den fanns här. Jag gillar sånt här väldigt mycket!! Tänk att det bara är några månader kvar tills vi ska till  ”STORA” Disneyland i Tokyo!! Det kommer att bli helt grymt! Tillsvidare får jag nöja mig med det här. Tror att Kalle kanske får följa med mig hem!

6 thoughts on “Hittade till Disneystore här i London

  1. Åh, underbart!! Min syster befinner sig just nu i London, hoppas hon kommer hem med en massa fina Disney grejer åt barnen! 🙂
    Har du varit till Egypten? Eller har någon åsikt/kommentar/tips om de?

    Ska dit och är lite nervös inför barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.