Hooters, Cancun

DSCN1790UPPLEVELSE: Vi skulle egentligen till en en helt annan restaurang men av någon anledning hamnade vi istället på The Hooters. En restaurang som aldrig egentligen lockat mig. Väl här så ändrar jag uppfattning något. Visst tjejerna springer omkring i minishorts och tighta t-skirtar medans dom flirtar med sina gäster för dricks och det kan ju kännas lite löjligt amerikanskt sådär, men det är en trevlig restaurang med amerikansk snabbmat när den är som allra bäst. 

DSCN1775DSCN1765DSCN1766

MAT & DRYCK: Den här menyn är inte att leka med! Här finns alla goda amerikanska godsaker tillagat på bästa sätt. Hooters mat är superbra. Nästan lite för bra. Priserna är också riktigt bra både på mat och dryck.

Det var verkligen svårt att välja bland alla godsaker i menyn men till sist så blev det. Två stycken Blue Hawaii, tio stycken miniburgare, två korgar med kycklingvingar ”hooterstyle” och ”devilsstyl” samt en portion med quesadillas. Ja ärligt talat så rullade vi därifrån så mätta var vi. Men så fantastiskt gott det var. Jag tackade genom att ge den lilla Hooters ugglan en kram innan vi gick där ifrån.

DSCN1767DSCN1770DSCN1777DSCN1778DSCN1781

One thought on “Hooters, Cancun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.