Meido café Singapore

Jag letade land och rike runt i Singapore efter maidcafén. Det visade sig vara väldigt svårt att hitta. Ett hade bommat igen, ett annat var bara öppet under convent och ett var en riktig besvikelse eftersom det inte höll måttet. Vilken tur att jag fann Cawaiikoohii (ett maidcafe värdig namnet) Hade jag inte funnit ett äkta maidcafe i Singapore hade jag blivit mycket besviken.

Cawaiikoohii är sockersött, trevligt och charmigt. Att bli fotad ihop med en maid kostar runt 8 dollar, förövrigt är fotografering här inne forbidden!!! Men som ni ser blev det lite foton iallfall….

Jag hoppas verkligen att Kawaiikoohii lyckas med det som andra maidcafér i Singapore inte har klarat av och att det finns kvar här nästa gång jag reser hit.  En sak är säker ställen som Kawaiikoohii behövs i denna stad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *