Middag vid Eiffeltornet!

Nära Eiffeltornet vid floden hittade vi en flytande restaurang som bjöd på både god fransk mat och den perfekta utsikten. Den utsikten man allra helst vill ha när man är här. Otroligt fint när ljusshowen började vid skymning.

15 thoughts on “Middag vid Eiffeltornet!

 1. Åh, det ser helt underbart ut! Jag har faktiskt aldrig varit i Paris, mina föräldrar var där tillsammans med min lillebror någon gång när han fortfarande gick i skolan och hade lov, men jag hade inte lov och kunde inte följa med :(.

  Sv: Fick du chans att lyssna på låten, i så fall vad tyckte du?

  Kram

 2. Kul att du gillade den 🙂

  En fråga, ifall jag får ställa en, du har ju rest en del — har du något favoritställe och någon favoritrestaurang, café eller liknande?

  Hoppas att du får en underbar fredagskväll!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.