Min intervju efter tävlingen

Vinnare av Juryns Specialpris:
Maria Johansson

 

Vinnare av juryns specialpris är Maria Johansson och hennes blogg fantasydining.com med motiveringen:

”I bloggen får vi uppleva Marias magiska värld, och hon presenterar resandet på ett annorlunda sätt. Hon reser till platser som för henne närmare sagornas förtrollade värld. Hon visar inte bara det fantastiska utan även det bisarra. Som läsare får man följa med till temarestauranger och temabarer runt om i världen och se resandet ur en annan vinkel. Juryn uppskattar denna unika nisch.”

 

Vad betyder det för dig att du vunnit Juryns Specialpris?

Det betyder jättemycket för mig. Jag kan inte beskriva hur glad jag blev när jag fick reda på att jag vunnit.

Hur skulle du välja att beskriva din blogg?

Min blogg är en annorlunda resblogg där jag tar mina läsare med till fantastiska platser i världen. Jag skriver mycket om temarestauranger och temabarer. Allt ifrån det mest supersöta till det mest bisarra. Jag älskar sagornas förtrollade värld och försöker att besöka platser som för mig närmare den världen.

Vem/vilka skriver du för? Har du någon speciell målgrupp som du tror uppskattar ditt skrivande allra mest?

Jag tror att min blogg passar alla som gillar äventyr och god mat!

Vad tror du att en utgivning av din blogg i bokformat skulle kunna ge för bloggens utveckling?

En utgivning av Fantasy Dining i bokform skulle göra stor skillnad. Intresset för bloggen skulle öka, och det kommer att bli en fantastisk bok som jag tror många kommer vilja köpa. Jag vet precis hur den kommer att se ut och vet att den kommer att bli jättebra och spännande. Full av magiska platser i världen.

Vad är dina framtidsplaner för bloggen?

Mina framtidsplaner för Fantasy Dining är att den ska utvecklas och växa. Aldrig sluta att spruta ut information och inspiration. Livet är en resa. På bloggen får ni följa med på min.

Hur kommer du att fira vinsten? 🙂

Idag ska vi fira vinsten med att gå ut och äta på en robotrestaurang här i Bangkok. Får be roboten komma med en flaska bubbel!!!

Intervjun finns här

9 thoughts on “Min intervju efter tävlingen

  1. Det jag gillar med din blogg är att den faktiskt har ett så tydligt tema. Många skriver om ”allt” och då är det svårt att göra det bra. Jag är generellt lite skeptisk till bloggar i bokform, men din skulle kanske kunna funka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.